Ramen, deuren en veranda's

Contacteer ons nu via telefoon

Voor PVC
en planning: 03/711 24 07
Voor aluminium:  03/771 92 29
Boekhouding:       03/541 36 63

gsm-nummers:

0475/ 54 94 20    –    0475/ 80 15 33
0486/ 53 39 02    –    0483/ 65 03 08

Contacteer ons via mail

info@deramsystems.be

Adres
Deram Systems : Schoenstraat 13C te 9140 Temse
BTW BE: 0719.828.387

www.deramsystems.be

Ramen

Kies jij voor Belgische ramen?

Het raam maakt het huis. Laat het licht van een prachtige dag in je huis schijnen. Natuurlijke verlichting is de beste verlichting. Kies daarom voor de meest kwalitatieve ramen. Een raam is niet zomaar een raam. Je kan er alle mogelijke stijlen mee uit. Ben je meer voor klassiek of strak? Het kan allemaal! Deram helpt je de perfecte ramen te kiezen.

Bij Deram werken we enkel met de beste kwaliteit van Belgische makelij tegen een aantrekkelijke prijs. Kies tussen enorm veel verschillende soorten zodat je ramen het best bij je thuis passen.

Onze ramen zijn energiebesparend, isolerend en hebben een mooie uitstraling. De plaatsing gebeurt uitsluitend door onze professionele vakmannen. Zo staan we garant voor een onberispelijke afwerking. Kies uit PVC van Deceuninck of aluminium ramen van Aliplast.

Door welk raam kijk jij naar buiten?

Schuiframen

Word jij ook zo gelukkig van licht en warmte? Haal dat geluksgevoel binnen met een schuifraam!

Vliegenramen

Heb jij het ook gehad met de insecten in je huis? Bekijk snel het assortiment van vliegenramen bij FenekO en laat het plaatsen aan ons over.

Rolluiken en Screens

Rolluiken en screens zijn geschikt om zonlicht tegen te houden, maar hebben je veel meer te bieden. Neem zeker een kijkje op GLR.

                                 

Soorten glas

Iedere glassoort heeft unieke eigenschappen. De keuze hangt dus volledig af van jou. Vergelijk hier de verschillende opties. Welke soorten zijn er?

Hoeveel kosten mijn nieuwe ramen?

Heel veel verschillende factoren beïnvloeden de prijs van je ramen. Bij Deram vind je ramen voor elk budget. Stel nu je ramen samen volgens je eigen smaak en budget.
Vraag een offerte aan